Home    Doel    Biografie    Contact    Pancrock 2015    Pancrock en CDJF   

Doel van de ‘Cock de Jong Foundation’

Cock de Jong was als bevlogen muzikant altijd een inspiratiebron voor jonge of beginnende muzikanten. Hij was vaak vooraan te vinden bij de diverse podia in de omgeving van Alkmaar om nieuwe bands te zien spelen. Vaak had hij scherpe kritiek, maar altijd opbouwend.

Door zijn niet aflatende interesse voor jonge bands was hij altijd een graag geziene gast. Als toeschouwer en als inspirator. Om deze reden is de ‘Cock de Jong Foundation’ opgericht. Het doel is om talentvolle bands en muzikanten een kans te geven om dat te doen waar ze goed in zijn: muziek maken.

De ‘Cock de Jong Foundation’ zal jaarlijks een bedrag van 5.000 euro beschikbaar stellen aan een door de commissie van de foundation aan te wijzen band of muzikant. 

Quote:
‘De eerste plaat is vaak de beste!’
Cock de Jong

 

nieuws

CdJF steunt artiesten en bands

Alkmaar - Een fonds van waaruit talentvolle bands en muzikanten financieel worden ondersteund. Dat was de wens van gitarist Cock de Jong (The Shavers) uit Alkmaar. Hij overleed in 2011 op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. In 2012 ging de wens van Cock in vervulling,... lees verder

Website CdJF in de lucht

Sinds vrijdag 18 mei jl. is de website van de Cock de Jong Foundation in de lucht. Via deze website informeren wij de bezoekers over o.a. de doelstelling van de CdJF en over de procedure voor de deelnemende artiesten en bands. Bovendien kun je hier terecht voor de laatste... lees verder

 

© Copyright 2012 CdJF. Powered by WEBFLOW and Studio Buzzer